Política de Privacitat
La seva privacitat és important per a nosaltres
Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem o accedim a informació en un dispositiu, com ara cookies, i processem dades personals, com ara identificadors únics i informació estàndard enviada per un dispositiu, per a anuncis i contingut personalitzats, mesurament d’anuncis i del contingut i informació sobre el públic, així com per a desenvolupar i millorar productes.

Amb el seu permís, nosaltres i els nostres socis podem utilitzar dades de localització geogràfica precisa i identificació mitjançant les característiques de dispositius. Pot fer clic per a atorgar-nos el seu consentiment a nosaltres i als nostres socis perquè duguem a terme el processament prèviament descrit. De manera alternativa, pot accedir a informació més detallada i canviar les seves preferències abans d’atorgar o negar el seu consentiment.
Tingui en compte que algun processament de les seves dades personals pot no requerir del seu consentiment, però vostè té el dret de rebutjar tal processament.
Les seves preferències s’aplicaran només a aquest lloc web.
Pot canviar les seves preferències en qualsevol moment entrant de nou en aquest lloc web o visitant la nostra política de privacitat.

Responsable del tractament de les teves dades: HORECA IOT DIGITAL PROJECTS S.L.
CIF B67416073
Correu electrónic: hola@rocaroc.cat

Quina és la finalitat del tractament de les teves dades personals?
En www.rocaroc.cat (d’ara endavant, “EL LLOC WEB”) tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb els següents fins:
• Amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin,
• facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès,
• poder oferir-li els nostres productes i serveis d’acord amb els seus interessos,
• millorar la seva experiència d’usuari.
Per a complir aquests fins elaborarem un perfil comercial sobre la base de la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades sobre la base dels perfils de la base de dades. Sí que s’enviaran correus electrònics automatitzats, prèviament programats pel titular de les dades o dels seus proveïdors de serveis o assalariats, amb la finalitat d’enviar la informació de les novetats del nostre lloc web o projectes que desenvolupem, i dels productes comercials que s’oferiran a través d’aquesta web, tant si estan allotjats en ella com en plataformes de tercers proveïdors d’aquest servei. També utilitzarem tot tipus de cookies que considerem adequats a la nostra marca personal.

Per quant temps conservarem les teves dades?
Les dades personals proporcionades en “EL LLOC WEB” es conservaran durant un termini de deu anys a partir de l’última confirmació del seu interès. També es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil. Es faran desaparèixer quan se sol·liciti la seva supressió o portabilitat per l’interessat.

Legitimació
La base legal per al tractament de les teves dades és l’execució de la gestió de les subscripcions al butlletí de notícies o *Newsletter, el formulari de contacte de “EL LLOC WEB” així com gestionar l’accés a tots els productes i serveis adquirits en aquesta web. L’oferta de productes i serveis està basada en el consentiment que se’t sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució de serveis o el lliurament de productes pendents.

Destinataris als quals es comunicaran o s’allotjaran les teves dades
Les dades recollides a través d’aquesta web es comunicaran a altres empreses del grup empresarial per a fins administratius interns, inclòs el tractament de dades personals de clients o empleats. El titular de la web i a qui es comuniquin les dades disposaran de normes corporatives vinculants aprovades pel Comitè Europeu de protecció de dades i disponibles en https://www.*rocaroc/*avisolegal. El titular de la web contracta la seva infraestructura virtual segons un model de «computació en el núvol» a través de *ARSYS on quedessin allotjats les dades en els seus servidors i a l’empara de l’acord EU-*US *PrivacyShield.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir la confirmació sobre si el titular de la web està tractant dades personals que els concerneixin o no. Les persones interessades tenen dret a:
• accedir a les seves dades personals, així com a
• sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.
• En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
• En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. El titular de la web deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Com hem obtingut les teves dades?
Les dades personals que tractem procedeixen o bé de la pròpia web, correu electrònic, missatgeria instantània. Les categories de dades que tractem són:
• Dades d’identificació,
• Codis o claus d’identificació,
• Adreces postals o electròniques,
• Informació comercial.
També informem que no obtenim dades especialment protegides de manera habitual. Si arriben a la nostra empresa dades especialment protegides els protegirem d’acord amb la normativa vigent.

Roc a roc

Panteó

Està integrat dins el cementiri municipal dels veïns de Ribelles, Hi reposen les restes del Barons de la família Bofarull (tres generacions). Les cendres de l’últim Baró, Pedro Llabrés, també descansen en aquest recinte.

Roc a roc

Torre de l'Homenatge

És l’element més visible del Castell Vell que el fa més visible a quilòmetres de distància i li dona el toc diferencial en el conjunt arquitectònic. En el seu punt més alt i trobem un campanar amb dues campanes que durant molts anys havien avisat al poble de l’inici de la processió religiosa. Aquest campanar va ser afegit amb la finalitat d’amagar la funció de les fortificacions militars que tenien en la vigilància del territori una de les funcions bàsiques en l’època feudal. El seu estat de conservació és acceptable i es pot arribar a través d’una estructura metàl·lica de ferro que fa anys va substituir l’original escala de pedra.

Església de Santa Maria de Ribelles

Mostra del preromànic i romànic es té constància que forma part del conjunt arquitectònic des del segle XV. Continua sent la zona més ben conservada, gràcies en part, per la intervenció del poble en el seu manteniment especialment en el que fa referència a la seva teulada. Avui en dia, només s’obre aquest espai durant dies molt concrets per celebrar misses esporàdiques en dates arrelades en el calendari com són El Roser, Sant Isidre, la festa major de Ribelles o la Setmana Santa. El seu estat de conservació és bo i podrien fer-se nous usos relacionats amb la cultura.

Roc a roc

Cultura i Oci

Aquest espai és una àrea única dins d’un castell mil·lenari, on les persones podran enriquir-se amb cultura i gaudir de diverses activitats de lleure. És un lloc encantador i inspirador que ofereix una oportunitat especial per aprofundir en la història i l’art. Aquí, els visitants podran explorar exposicions, assistir a representacions teatrals, participar en tallers creatius i gaudir de concerts i altres esdeveniments culturals. És un lloc màgic on la gent pot connectar amb el passat i experimentar moments inoblidables d’oci i aprenentatge. Vine i descobreix aquest espai excepcional dins del castell, on la cultura i l’entreteniment es converteixen en una experiència fascinant per a tothom.

Roc a roc

Jardí

És la part més romàntica del castell que el rodeja en el 50% del seu perímetre, tot formant una “L” que comunica el castell nou i la sortida a través de una de les torres i les quadres. El seu estat es acceptable i només faria falta dedicar-li uns treballs de neteja per fer-lo usable per a qualsevol activitat cultural o gastronòmica.

Roc a roc

Plaça d'Armes

Configura un espai ideal per a celebracions donada la seva amplitud. Linda amb la muralla interior del castell i ofereix unes vistes increïbles a tota la Vall del Llobregós. Els rocs d’aquesta muralla situats en front de les quadres i cavalleries s’han de reubicar totalment al seu origen donat que el pas del temps ha fet que s’hagi esllavissat totalment. La recuperació de les quadres suposaria un punt d’inflexió per iniciar les activitats d’hostaleria i donar servei a esdeveniments en el interior de la Plaça d’Armes i del Jardí.

Roc a roc

Casetes de l’Abadia

És un espai en forma de “L” que rodeja el castell per la seva cara sud-est. Forma part del conjunt ja que s’hi ubicava la residencia del Abad, Actualment només hi ha restes del pas de l’historia que pretenem recuperar per aconseguir repoblar el nostre poble ja sigui amb futures edificacions d’ús turístic o residencial que podria incloure una residencia geriàtrica donat l’envelliment de la població.

Roc a roc

Castell nou

És la zona més moderna amb poc més de cent anys d’història i la més malmesa. El saqueig sofert durant la guerra civil espanyola en la retirada del exercit republicà i la falta de inversió privada i publica des del final d’aquest esdeveniment bèl·lic han abocat a la propietat a tancar el conjunt arquitectònic. El seu estat es ruïnós.

Roc a roc

Castell vell

És la zona més antiga que llinda amb el jardí, l’església, la Plaça d’Armes, i el Castell Nou (construït en el segle XIX). El seu estat és ruïnós.